Pengedar Shaklee Puncak Perdana

Pengedar Shaklee Terbaik

Promosi Vitalea Shaklee

Promosi Vitalea Shaklee

Dalam sibum aku dua hari berkendur dekat kampung, aku nak update juga promo terbaru dalam Shaklee ni. Oklah bulan februari bulan 2014, kali ini Shaklee Malaysia pilih Vitalea pulak. Kali ini promo beli 6 percuma 1. Oklah, apa yang menarik tentang promo kali ini , jom baca jap kat bawah.

1. Promo cuma 28 hari
Bulan kecil ni kena ambil peluang untuk ambil satu srt terus, beli 6 percuma 1. So kali ini beli banyak banyak, sebab jarang ada promo vitalea, promo ESP lagilah, dah lama takda, kalau ada memang ramai gila rebut, boleh perang harga.

2. Vitamin Tertua Di dunia ?
Zaman muda muda dr Shaklee, berjaya membuat suplemen yang mengandungi banyak zat dan khasiat dalan satu sudu. So masa tulah terciptanya Vitalea. Istilah VITAMIN pun wujud dari Vitalized Mineral

3. Macam macam boleh
Vitalea boleh digabungkan dengan pelbagai set vitamin Shaklee yang lain. Hoo untuk kurus pun boleh ambil vitalea, nak badan sedap pun amek vitalea. So nak berpantang, nak sihat, cergas, ambil Vitalea sebagai vitamin kegemaran untuk satu keluarga anda.

4. Formula Zat Besi
Iron memang bagus, tapi kena berjaga jaga untuk orang yang ada penyakit talasemia. Bukan semua orang boleh ambil vitalea ni.

Apapun jika anda berminat nak dapatkan Promo Vitalea hubungi kami sekarang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat