Pengedar Shaklee Puncak Perdana

Pengedar Shaklee Terbaik

Lubuk Emas Dalam Shaklee

Lubuk Emas Dalam Shaklee

Lubuk Emas dalam Shaklee

Malam ni nak share sikit berkenaan LUBUK EMAS DALAM SHAKLEE yang korang tak pernah tau lagi 😊.

Yes, banyak dapat feed back especially dari ahli² makan sendiri dan juga yang pernah dengar berkenaan company Shaklee, tapi tak tau di sebalik Syarikat yang gah ada 1 plan pemasaran yang sangat menggegarkan jiwa raga 🤩.

Kalau korang nak tau best tak best buat Shaklee ni, korang berpeluang untuk menikmati 3C seumur hidup selagi mana anda aktif berbisnes bersama Shaklee 😍.

Wow!!! Apa tu 3C?

1️⃣ C = Cash Bonus
Ya ampunnn, serius berbaloi korang. Lagi best dari korang buat dropship kat luar sana. Sebab cash bonus dalam Shaklee ni korang akan enjoy banyak pecahan cash 💵 . Shaklee siap sediakan payslip yang laku. Nak beli rumah, beli kereta semua Bank approve.

✅Untung runcit dari jualan harian.
✅Submit order dalam sistem.
✅Bina kumpulan.

Pendek kata korang akan dapat bonus harian dan bulanan yang Shaklee akan masukkan dalam akaun bank korang.

2️⃣ C = Car Bonus
Best nye korang kalau kerja dengan company, dapat duit subsidi kereta setiap bulan kan 😍. Dalam Shaklee korang, minimum RM550 tau bonus kereta yang korang boleh earn dan paling tinggi company tak letak maximum figure. Ikut suka hati lah banyak mana korang nak grab 😍.

Tak nak bayar kereta? Eh, tak jadi masalah ikut suka hati duit tu korang nak buat apa. Terpulang😘.

3️⃣ C = Convention Point
Ya Allah, meh nak tanya, kalau diberi pilihan melancong mesti korang semua nak kan? Tak pernah lagi dengar orang tak suka pergi melancong.😂 Yes, ada di mulut cakap ‘aku tak suka nak pi jalan² ni’. Yes, tak suka sebab tak nak habis kan duit ke arah itu. Betol tak? Huhu. Cuba kalau tiket percuma 😍. Korang lah orang pertama yang tarik luggage pi KLIA untuk fly.

Haaa, korang mesti tak tenang tengok share ni kan?

Apa lagi, tekan link wassap . Jom guide korang untuk dapat macam saya dapat sekarang. Uols deserve it!💪

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat